Menu Sluiten

Conventionele Cv Ketel Oplossingen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Zwembadverwarming – Woningverwarming – Zwembadverwarming Door Warmtepomp – Energiezuinige Zwembadverwarming – Woningverwarming Via Warmtepomp – 

Wenst u meer info over conventionele cv ketel oplossingen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Conventionele Cv Ketel Oplossingen

Zwembadwarmtepompen | Installateurs Airco | Warmtepompen | Airconditioning | Daikin | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Conventionele cv ketel oplossingen

cv ketels wij plaatsen de cvketels van atag. Deze bieden een zeer ruim assortiment aan met voor elke woning een aangepast verwarmingssysteem. Hier enkele voorbeeldenv de atag a is de meest compacte ketel uit het assortiment van atag cvketels. Deze ketel is voorzien van een koperen platenwarmtewisselaar voor de productie van warm water. Deze is leverbaar in verschillende vermogens voor de warmtevoorziening van uw woning met een maximaal vermogen van kw. De atag blauwe engel qketel is verkrijgbaar van kw tot kw. Tevens heeft het de mogelijkheid om in cascade geplaatst te worden zodat nog hogere vermogens vlot kunnen bereikt worden. In deze ketel kan een regeling geplaatst worden waardoor verschillende verwarmingskringen kunnen worden aangestuurd. Blauwe engel q de atag qsolar is een cvketel en zonlichtboiler samengebouwd in eacuteeacuten systeem. Uniek voor deze cvketel is dat hij zonlichtenergie gebruikt voor zowel warm water als voor de verwarming. Zonnegascombi q pelletverwarming hout een natuurlijke en hernieuwbare grondstof is de ideale oplossing voor een zekere ene.

gebr conventionele cv ketel oplossingen prijs aanvragen Boeckx uw partner voor energiebesparende oplossingen sinds bedrijf specialiteiten viessmann referenties contact collega gezocht om onze herstel en onderhoudsdienst te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren brandertechnicus g. Kan jij zelfstandig werken ben jij technisch sterk en klantgericht aarzel dan niet om ons te contacteren. Infoboeckx.eu gebroeders boeckx het familiebedrijf gebroeders boeckx blikt terug op meer dan jaar ervaring in duurzame verwarmings en sanitaire oplossingen. Doorheen de jaren bleven de familiale waarden van de familie boeckx steeds behouden vakmanschap volgens de regels van de kunst kwaliteit respect en uitmuntende dienstverlening. Deze kernwaarden zorgden voor de uitbouw van een ijzersterke reputatie in de kempen het leuvense en ver daarbuiten. In de loop der jaren specialiseerden wij ons in het merk viessmann. Bijgevolg hebt u bij ons een ruime keuze uit aardgas stookolie en of warmtepomptechnieken van het merk viessmann Het uitpluizen van conventionele cv ketel oplossingen U kan bij ons ook terecht voor warmwaterboilers zonnesy.

Meer info over Conventionele cv ketel oplossingen

home over ons realisaties professionals vacatures contact zoeken aanvraag onderhoud klik hier gratis offerte invulformulier sanitair verwarming ventilatie met meer dan jaar ervaring biedt jos lauryssen een oplossing voor al uw sanitaire verwarmings en ventilatiewerken. U kan rekenen op een sterke service en technische knowhow wij geven u gratis gedetailleerde en duidelijke offertes voor de start van de werken gaan we met u in gesprek en maken met u duidelijke afspraken bij de opstart van uw installatie geven wij u een uitgebreide uitleg u kan steeds rekenen op een sterke dienstnaverkoop voor elk project werken wij voor u een technisch dossier uit sanitaire bij alle sanitaire installaties kan u rekenen op een vakkundige begeleiding. Comfort een mooie afwerking en functionele oplossingen zijn een aantal sleutelwoorden die maken dat uw installatie uw dromen zoveel mogelijk weerspiegelt. Indien u van plan bent uw badkamer te renoveren kan u bij ons tere.